Dropshipping

DROPSHIPPING MOGELIJKHEDEN

Dropshipping, ofwel rechtstreekse verzending aan uw klant is mogelijk in Nederland en België.

Hoe werkt dropshipping?

U heeft een webwinkel en wil graag de Toys van Happy Diva of de Kinky Collars / BDSM Accessories van Kinky Diva verkopen zonder dat u daarin hoeft te investeren? Dan is dropshipping een geweldige oplossing.

Dropshipping is namelijk een perfect proces waarbij u onze artikelen verkoopt zonder dat u daarvoor een investering hoeft te doen. U hoeft geen voorraden aan te leggen, u hoeft de producten niet in te pakken en ook niet te versturen. Alles wordt door ons uit handen genomen.

De consument bezoekt uw webwinkel en plaatst bij u een order. U plaatst deze order vervolgens bij onze groothandelswebsite: www.b2bdiva.eu Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een ander afleveradres en kunt u de adresgegevens van uw klant rechtstreeks invoeren. De bestelling betaald u via het betaalsysteem.

Als wij de betaling hebben ontvangen, worden de bestelde producten discreet verpakt en rechtstreeks naar uw klant verzonden. B2BDiva verstuurt de bestelling  binnen 24-48 uur naar uw klant, zonder uw tussenkomst. In het pakketje dat de consument ontvangt zit geen informatie over de afzender of over andere consumenten webshops.

Alles op een rijtje:

  1. U heeft een webwinkel met onze artikelen van Happy Diva en/of Kinky Diva
  2. De consument bezoekt uw webwinkel en plaatst een bestelling van één van onze artikelen
  3. De consument betaalt aan u
  4. U plaatst nu deze consumentenbestelling bij ons: B2BDiva.eu. U geeft bij het uitchecken als afleveradres het adres van uw klant op en u betaalt deze bestelling via ons betaalsysteem
  5. B2BDiva verzendt de artikelen rechtstreeks met een pakbon onder uw naam, naar de consument. Uw inkoopfactuur kunt u downloaden in de B2BDiva Dashboard
  6. Nadat alles goed verlopen is, verstuurt B2BDiva de bestelling  z.s.m. naar uw klant, zonder uw tussenkomst. Hoe makkelijk is dat?

 

SCROLL UP