Disclaimer

Productinformatie

De producten die op deze website verkocht worden vallen deels onder het eigen Kinky Diva Label, deels onder Kinky Diva Private Label en deels overig (import). Als er bij de productnaam Kinky Diva vermeld staat, betekent dit, dat dit product speciaal voor Kinky Diva ontwikkelt en gemaakt is.  Als het product voor Kinky Diva aangepast is, staat er bij de productomschrijving Private Label vermeld. Bij overig staat er geen vermelding. Dat betekent dat wij deze ‘overige’ producten importeren. Wel hangen wij voor de verkoop een Kinky Diva Hangtag aan deze producten of we verpakken deze producten in een Kinky Diva verpakking.

Service en garantie

Indien u van mening bent dat een product door een fabrieksfout defect is gegaan willen wij u zo snel mogelijk helpen. Op ALLE producten, verlenen wij deze service. Ook in het geval dat het defect niet door een fabrieksfout heeft plaatsgevonden, verlenen wij veelal deze service en sturen wij u een nieuw product kosteloos toe.

Prijzen

Het is verboden om Kinky Diva producten op verkoop platformen, zoals Bol.com of Amazon te verkopen. Wij adviseren een adviesprijs. Het is verboden om onder de adviesprijs te verkopen. Op een regelmatige basis controleren we dit maar mocht u iets opgevallen zijn, iets wat wij blijkbaar niet hebben gezien, laat het ons gerust weten.

SCROLL UP