Onze labels

Happy Diva Lubricants had en heeft het doel om vrouwen meer bewust te laten worden van hun lichaam en het plezier dat het hen kan geven door o.a. de juiste intieme (verzorgings) producten te gebruiken. Happy Diva Lubricants is het intimate care & sexual wellness label dat voor It’s Diva Time! geproduceerd wordt. Winkeliers en online bedrijven kunnen deze glijmiddelen inkopen bij Scala 2.0 Distribution.

Happy Diva Pleasure Toys – Dankzij het succes van Happy Diva Lubricants was het een logische stap om aandacht te besteden aan de beste vriend van een glijmiddel: de vibrator. Onze toy lijn biedt een assortiment van 3 essentiële 100% siliconen vibrators aan. De focus lag op een premium look, een aangenaam soft touch effect, een matte afwerking, een zacht oppervlak zonder naden en intense diepe vibraties. Allemaal met één doel voor ogen: betere orgasmes.

Kinky Diva BDSM Accessories – Sex & Fashion. Deze laatste twee woorden in combinatie met elkaar, hebben het leven van Danny Linden en haar carrière tientallen jaren bepaald. De betaalbare collecties ‘KINKY COLLARS’ en ‘BDSM CHIC’, is het resultaat van jarenlange liefde voor erotische provocatie met klasse. Alle producten zijn met passie uitgezocht om van iedereen een prachtige Kinky Diva te maken.

SCROLL UP